Az online marketingesek is szeretnek pár órára irodát bérelni


A home office világát éljük, és ez a jelenlegi helyzetben egyre többeket érint. Sokan, akik saját vállalkozásukat építik, hajlamosak arra, hogy kizárólag az otthon kényelmében végezzék tevékenységüket. Mind több olyan munkakörrel is találkozni, amelyek nem teszik szükségessé a személyes jelenlétet. Nem véletlen, hogy a legtöbbekben felmerül a kérdés, miként lehetne a munkaidőt hatékonyabban és motiváltabban eltölteni?

 

Gondoltál már arra, hogy irodát bérelj? A FRoffice szerint a megfelelő munkakörnyezet heti 1 óra munkánál is elengedhetetlen. A tapasztalatok azt mutatják, hogy sokan kifejezetten az ügyfelekkel, üzleti partnerekkel történő találkozások, megbeszélések alkalmával döntenek a hivatalosabbnak bizonyuló környezet mellett. Ma már nem csak arra nyílik lehetőség, hogy akár csak heti egy órára bérelj irodát, hanem a tárgyalók is nagy népszerűségnek örvendenek. Itt a munkatársakkal éppen úgy összehozhatod a találkozót, mint potenciális és már meglévő ügyfeleiddel.

 

A kiváló technikai felszereltségnek köszönhetően nincs is másra szükséged, mint egy laptopra, melyen személyes adataidat magaddal viheted. Az irodabérlés egyébként nem csak találkozók szervezéséhez hasznos, hanem a mindennapi hatékony munkavégzés érdekében is. A tapasztalatok azt mutatják, hogy ha időben felkelsz, emberek között vagy, és nem terelik el figyelmed az otthoni dolgok, akkor az megmutatkozik a produktivitáson is. Kell ennél több motiváció a mindennapokra?

 

Hallottál már az úgynevezett közösségi irodákról? Az egymástól elkülönített munkaállomások lehetőséget kínálnak arra, hogy a munkaidőben hallj emberi szót is, és ne egyedül töltsd szinte az egész napot. A pihenőhelyiség, a konyha kényelmet biztosítanak, de akár tusolásra is lehetőséged nyílik, ha két munkafolyamat között elmennél futni egyet.

 

Az iroda és a tárgyaló kiválasztásakor érdemes kiemelt hangsúlyt helyezni arra, hogy milyen cég szolgáltatásait veszed igénybe. A helyszín és annak professzionális jellege sokat elárulhat saját céged működéséről és megbízhatóságáról. Az eredmények és a céges image kedvező irányba mozdítása érdekében dolgozz profikkal, akik a kínált szolgáltatások terén is a legtöbbet nyújtják. Ne feledd, megítélésed múlhat azon, hol fogadod üzleti partnereidet!