Kismama kabát vásárlás – Árak, típusok, és egyéb hasznos tudnivalók


A babavárás időszaka kétségtelenül az élet egyik leginkább izgalmas része. A várakozás szépsége azonban testi és pszichés nehézségekkel is társulhat, ám erről kevésbé szívesen beszélnek az emberek. Az egyre növekvő pocak a ruhatár újragondolását igényli, eközben persze szeretnénk magunkat nőiesnek és csinosnak érezni. Nincs ez másként akkor sem, ha az átmeneti és a téli hónapok kabátjairól van szó. A mai kor kismamái viszont egészen könnyű helyzetben vannak, hiszen egyetlen ruhadarabbal tudhatják le a várandósság, a baba érkezését követő időszak igényeit, és a megfelelő átalakítással utána is gond nélkül viselhető a kabát.

 

A multifunkciós, általában 3 in 1 kismama kabátok elsősorban praktikusságuknál fogva népszerűek, de természetesen az igényes megjelenés és az időtálló minőség sem elhanyagolhatók. Mi mást várhatnánk el arra az időszakra, ami kétségkívül örömmel és egyúttal felmerülő nehéz helyzetekkel teli? Ilyenkor az öltözködés az, amire a legkevesebb energiát tudunk fordítani. Miért kötnél kompromisszumokat? Várandós nőként, vagy már boldog kismamaként sem kell lemondanod az eleganciáról. Ha úgy tartja kedved, a sportos darabokat részesítheted előnyben, de az aktuális trendek követése sem lehetetlen pocakkal, vagy a babát hordozva.

 

kismama kabát árakról a B.Boom weboldalán tájékozódhatsz bővebben! A szőrmés kapucnival ellátott kabátok elsősorban a hideg hónapokban váltják be a hozzájuk fűzött reményeket. A kockás szövetkabát kifejezetten menő választás, de a klasszikus elegancia jegyében a hófehér bizonyul ideálisnak. Az átmeneti időszakra keresed az ízlésednek és aktuális állapotodnak megfelelő szetteket? Mit szólnál egy kabátnak és kardigánként is viselhető ruhadarabhoz? A 3 in 1 Softshell kismama kabát speciális anyagának és derékban húzott kialakításának köszönheti népszerűségét.

 

A steppelt kismama mellény szintén a tavaszi és az őszi hónapok nagy kedvencének számít. A dupla gombsor könnyen variálhatóvá teszi, így nagyobb pocakkal, kisebb hassal, vagy szülés után is minden további nélkül használhatod. A kabátot igénylő időjárás esetén rendszerint ez az a ruha, amit tulajdonképpen mások látnak belőled. Miért ne fejeznéd ki személyiséged akkor is egy ízléses darabbal, ha épp a pocaklakóra várakozol?