Mit jelent marketing szaknyelven az, hogy „felnőttbarát szálloda”?


A hazánkban elérhető szálláslehetőségek között már olyanok is elérhetőek, amelyek kifejezetten a gyermekmentes pihenés kedvelői számára bizonyulnak remek választásnak. A marketing szaknyelv csak felnőttbarát szállodaként emlegeti a hasonló lehetőségeket, hiszen ez mégiscsak pozitívabb hozzáállásról tanúskodik, mintha a gyermekmentességet hangsúlyozná.

 

A kicsik az élet részét képezik, de bizony van az úgy, hogy akár szülőként is szeretnénk kicsit csak saját pihenésünkre koncentrálni. Mindez nem önzőség, hanem egyfajta jövőre szóló befektetésként is tekinthetünk rá. A visszanyert energiák ugyanis sokszorosan megtérülnek akár a gyermeknevelés, akár az anyagi biztonság megteremtése kapcsán. De vajon mi a helyzet azokkal, akik kifejezetten a rossz tapasztalatok miatt kerülnék a hagyományos wellness hoteleket?

 

Sokan vagyunk úgy vele, hogy a fürdőzés során szívesen lemondanánk a medencében ugráló, zajongó gyermekekről, pláne, ha nem is sajátjaink azok. A nyugodt, és főleg gyerekzsivajtól mentes étterem ma már igazi kuriózumnak számít, s ez sajnos akkor sincs másként, ha a szállodák szolgáltatásairól van szó. Vannak olyan élethelyzetek, alkalmak, amikor kifejezetten a felnőtt társaságot részesítenénk előnyben, és nem kerülgetnénk az ide-oda rohangászó gyerekeket. Egy felnőttbarát szállodában végre magára is szánhat egy kis időt, és úgy hódolhat a pihenés napjainak, hogy azokat nem zavarja meg hiszti, sírás, vagy éppen hiperaktív gyereksereg.

 

Érdemes olyan helyszínt választani ehhez, amely rengeteg programmal és látnivalóval is várja a turistákat, tulajdonképpen az év minden időszakában. Eger például nem csak történelmi és vallási nevezetességeiről híres, hanem a környék pazar tájairól is. Az egri borvidéknek köszönhetően borkóstoláson vehetnek részt az érdeklődők, de persze a tájra jellemző kiváló gasztronómia mellett sem mehetünk. Az aktív kikapcsolódás szerelmesei számára a természetjárás bizonyul ideális választásnak, így ha néhány órára a felnőttbarát hotelen kívül terveznének programot, erre minden lehetőség adott. Eger történelmi belvárosában elérhető olyan felnőttbarát szálloda, amely prémium kategóriás szolgáltatásokkal és garantált gyerekmentességgel áll rendelkezésre. Adja meg a módját a kikapcsolódásnak, és ezúttal gyerekzsivaj nélkül élvezheti egy nívós szálláshely nyújtotta lehetőségeket!