Hallottál már fogyasztáscsökkentő mágnes gyűrűről?


A gépjárművek motorjai és a szénhidrogéneket elégető kazánok a legnagyobb környezetszennyezők. Erre a problémára azonban létezik egy nagyon praktikus megoldás a gépjárművek esetében. Autóban egy fogyasztáscsökkentő mágnes gyűrű az üzemanyag költségek csökkentésére képes. A motorokban valamint a kazánokban az égés nem tökéletes és szénmonoxid valamint el nem égett szénhidrogén távozik. Autóknál a kipufogón keresztül. Egy zöldkártyás vizsgálatnál ezt a két dolgot vizsgálják, és ha a gépjármű károsanyagkibocsátása meghaladja az előírt maximumot, akkor nem kaphatja meg a zöldkártyát.

A legnagyobb problémát az okozza, hogy az üzemanyag molekulák a vezetékben a cső falához és egymáshoz is súrlódnak, ezáltal elektrosztatikusan feltöltődnek. Az összeragadt molekulák nem tökéletes égést okoznak, azaz az üzemanyagban meglévő energia nagy része nem is tud hasznosulni. kazánoknál szintén ugyan ez a helyzet és csak a legmodernebb berendezések képesek arra, hogy a legtöbb energiát hasznosítsák. A TOP Economy-t készüléket pontosan üzemanyag-erősítésnek fejlesztették ki. Jelenleg bevezető áron lehet megvásárolni a fogyasztáscsökkentő mágnes gyűrűt. Összesen egy pár gyűrűt szállítanak le, amely 50%-ban képes csökkenteni a szén-monoxidot és a hidrogént. Az emissziós vizsgálatokon minden gépjárművet átsegít, emellett jelentős teljesítményjavulás várható. Az előbbiekben felsorolt számtalan előny mellett meggátolja a vízkő lerakódását is a motorban.

A mágnesgyűrűt alkalmazhatjuk autóbuszoknál, autóknál, generátoroknál, robogóknál, motorkerékpároknál, mozdonyoknál, vonatoknál, egyes mezőgazdasági berendezéseknél, építkezéseken használatos berendezéseknél, gázpalackoknál. Az 52 grammos gyűrű sárga színben kerül forgalomba és az anyaga ABS. Felszerelése közben egyáltalán nincsen szükség arra, hogy bármilyen vezetéket el kelljen vágni és telepítéskor fontos, hogy minél közelebb helyezzük el a motorhoz. A csomagban 2 db mágneses fogyasztáscsökkentőt a 2 db összekötőt küld a traffipaxbolt. A webáruházban igen könnyen le lehet adni a rendelést és a nagyon gyorsan házhoz is szállítják azt. A gyűrűt akár már a következő hétvégén felszerelhetjük a gépjárműre. Ha éppen zöldkártya vizsgálat előtt állunk, akkor a megrendelést érdemes minél hamarabb elindítani.